Y's Men i Norge består av ca 1.500 medlemmer organisert i 54 klubber. Medlemmer er voksne kvinner og menn som ønsker å gjøre en aktiv innsats for det lokale barne- og ungdomsarbeidet tilknyttet Norges KFUK-KFUM eller den lokale menighet (Den norske kirke).

undefinedLes mer


Y’s Men støtter barne- og ungdomsarbeid lokalt (der du bor) og internasjonalt. Vi gir penger, gjør dugnad og gir praktisk hjelp. Vi har det hyggelig, og lærer mye av foredrag og oppgaver.

Vi er 1500 nordmenn som samler inn 3 millioner kroner og utfører 10 tusenvis av timer dugnad. Men først og fremst blir vi gode venner som liker å gjøre noe for andre samtidig som vi er sammen. Vi har kristen basis, men er en åpen og inkluderende for alle trosoppfatninger og mennesker som vil hjelpe barn, samfunn og fremtiden.  

Y's Klubbene støtter barne- og ungdomsarbeidet lokalt.  I tillegg har vi regionale fellesprojsekter, og  internasjonale prosjekter. 

undefinedLes mer

Mats Billermark er generalsekretær i KFUK-KFUM Speiderne

8. september signerte KFUK-KFUM speiderne en samarbeidsavtale med Y’s Men. Avtalen slår fast at Y's Men er deres nye organ for voksenarbeid til støtte for speiderne.   Hvert år forlater 3500 unge voksne speiderne, og de kan nå bli med i Y’s Men eller starte sine egne Y service klubber.

 undefinedLes mer

HVA ER Y'S MEN I NORGE?

 Last ned dette Y's Magasinet som forteller om Y's Men i Norge.

undefinedNr 1 - 2012 - OM Y's MEN

Y's Men arbeider for barn og unge. Vi Ved å støtte oss, er du også med på å støtte barna. Det er flere måter du kan være med å støtte oss på. 

undefined Les mer 

Tidligere medlemmer oppfordres til å bli med i Y's Men av generalsekretærene i KFUK-KFUM, og KFUK-KFUM.  Det samme gjør Preses for Den Norske Kirkes Biskopper, og Kjell Grønner - han som startet Teen Sing.  Dette gjelder også aktive og passive medlemmer, og familene deres. Følg stiene og les. Tar du utfordringen? 

undefinedLes mer

 
  

Redaktør

Nicolay Leganger (rsd-web) epost: rsd-web@ysmen.no

WEB-master

Nicolay Leganger (rsd-web) epost: rsd-web(at)ysmen.no  -  tlf 4133 1050

Kalender

Ingen hendelser funnet.