18.02.2017

Søknad om Regionsprosjekt 2017

Regionsstyret har vedtatt en ny rutine for tildeling av regionsprosjekt. For å komme i betraktning må man sende inn en skriftlig søknad innen 1. juni på vedlagte undefined søknadsskjema. Regionskonferansen vedtar hvilke prosjekter som får tildeling og med hvilke beløp. Regionsstyret budsjetterer med kr 200.000 som kommer fra klubbene i løpet av arbeidsåret 2017/18. Følgende enheter kan søke: Enheter fra KFUK-KFUM og KFUK-KFUM-speiderne, KFUK-KFUM Global og Y's Men's klubbene i region Norge.

Denne søknaden omfatter ikke tildeling fra den enkelte klubb (til lokale prosjekter).


YMCA/YWCA's World Week of Prayer finner i år sted 13. til 19. november. Det at vi alle er skapt i Guds bilde, danner utgangspunkt for årets uke. I den forbindelse er det utarbeidet et hefte som hjelper oss til å reflektere om ukens tema. Du finner heftet på YMCA's webside, klikk på overskriften.

Heftet motiverer oss til å reflektere over vår ulikhet, og til å tenke over hvordan vi bedre kan akseptere, inkludere og sette pris på at vi er forskjellige som personer. På samme måte som vi alle er likeverdige i Guds øyne, skal vi være like i hverandres øyne.

Dette kan minne om den nepalske hilsenen "namastè", som brukes både når man møtes og skilles, og som betyr: "Jeg ser Guds bilde i deg".


31.10.2016

IP e-News

IP sender ut e-News månedlig. Dette er en link som gir tilgang til de fem nyeste.
14.07.2016

Norske Y's Men i østerled

Fra torsdag 2. til mandag 6. juni reiste en gruppe Y's Men medlemmer fra Norge til Russlands region­konferanse i Ekaterinburg.

 

Foranledningen var at Egil Odd Halvorsen og Arendalsklubben var invitert til å delta på feiringen av 20-års jubileet for Ekaterinburg-1 klubben.

 

I år er det 25 år siden første klubb ble chartret i Kirovsk i 1991. Antonia Sidorovitsch - som var med på oppstarten - var også tilstede under feiringen av Ekaterinburg-1.

 

Fra Norge deltok representanter fra klubbene i Arendalen, Flekkefjord, Mandal, Kråkerøy mixed og Bekkefaret. Fra Norge kom også påtroppende internasjonale president elect 2016-17 Henry Grindheim.

 

undefinedLes hele referatet her

 

undefinedNews from the regional Y´s Men´s conference in Russia09.11.2015

Svein Håvåg blir ICM fra 01.07.2016

Svein Håvåg

Hva betyr dette? Vår regionsleder, Svein Håvåg fra Haugesund Y's Men's Club, blir fra sommeren medlem av det internasjonale hovedstyret, på fagspråket kalt International Council. Det er 15 medlemmer i dette hovedstyret hvor medlemmene har "tittel" ICM = International Council Member. Denne tittelen bærer han i 2 år, frem til 30.06.2018. 

Vi gratulerer!

Som en bonus blir han samtidig "Area Europa president", første år som kommende areapresident (APE), andre året som areapresident (AP) og tredje året som forrige areapresident (PAP). Siden Svein var den eneste nominerte, blir han automatisk valgt. Areapresident dette året er Ineta Krumina fra Latvia. Neste år er det Knud Hougaard Klausen fra Danmark og deretter Svein Håvåg.


13.12.2015

Y's Magasinet vil legges ut på hjemmesidene

Y's Magasinet nr 2 er lagt ut på hjemmesidene. Vi vil sende en link til alle klubber, direkte-medlemmer og tillitspersoner hvor man kan lese magasinet på hjemmesidene. Det er mer hensiktsmessig enn å fylle opp alle medlemmene sine postbokser. Mer og mer informasjon vil bli tilgjengelig på hjemmesidene. Så følg med!